Sunday, June 3, 2007

Sommar!

Ja då var det sommar igen. De föregående 1.5 veckorna har varit lite sisådär. Först och främst har Geoffroy, min vapendragare från Paris, åkt hem till sitt hemland. Jäkligt trist, och jag kommer sakna honom. Au revoir. Vi ägnade förra helgen och större delen av veckan åt att fira av Geoff, och vi hade en oerhört bra middag på Kontrast där Elodie, Ronans flickvän jobbar. Gratis drinkar och kul sällskap var en bonus. Sen var det officiell avslutning för Geoff på onsdagen, och vi drack vin och åt ost & kex på jobbet, som sig bör. Avslutade med en vända på Fru Hagen, för att avsluta en vinnande trend. Jag och Liz bytte nummer, så att när vi kan träffas även när Geoff har åkt hem.

På fredagen var det 'wrap-party' för Radiopiratene på Storm. Vi käkade mängder med sushi, godis, chips, drack en hel del vin och öl och väldigt goda drinkar (på tillbringare) som Tonje fixade med. Det var coolt, avslappnat och bra. Anita, vår projektledare som slutade på torsdagen, och Niko som var med och mattepaintade samt var med till Hemsedal, var där också. Senare på kvällen tog vi oss till en invite-only fest som Motion Blur anordnade (deras femårsjubileum). Rätt stelt i början, men när folk fått i sig en del så rockade vi loss. Tydligen mycket kändisar där, men eftersom jag inte känner igen någon och inte bryr mig heller så var det inte så spektakulärt för mig.

Jag lovade Samuel att jag skulle följa med honom och Elona till en privat fest på lördagen. Ägnade dagen åt att njuta av solen och det faktum att det var Musikens dag i Oslo, typ 300 band spelade på massor av olika utomhusscener i hela Oslo, gratis. Traskade runt och lyssnade på några som var bra. Åt lunch på Kafé Baccus vid domkyrkan, grillade revbensspjäll är svårätet. På kvällen drog vi efter ett glas vin på Storm bort till dit festen skulle vara. Inflyttningsfest för någon av Elonas arbetskamrater, en del trevligt folk som jag pratade med under kvällen. Samuel var väldigt full och minns nog inte så mycket, men jag hade faktiskt ganska kul efter ett tag. Pratade en bra stund med en tjugo årig svensk tjej som var uppenbart imponerad att jag jobbade med film, haha.

Idag har jag softat i solen mest, låg i parken ett par timmar och solade och käkade en macka. Perfekt väder och sommar på riktigt. Eftersom jag flyttade på fredagen till en ny lägenhet som är fin, men väldigt spartanskt möblerad, så tog jag några bilder på den. Bor mer i centrum nu, i ett område som kallas Gamla Oslo. Fem minuter gångväg till jobbet är perfekt.

- Björn

2 comments:

Anonymous said...

AAAAAAA !!!!! I don't undersatnd nothing but I'm waiting for you in Paris ! we will have a lot of fun and you will see my fucking great city ! ;) the most beautiful city in the world ! yes yes yes !!

Looking forward to seing you my friend

Geoff.

Martin said...

Kommer til å savne deg sjukt mye Björn. Vi snakkes :)