Saturday, November 29, 2008

Los Londres - "Det var tamejfan på tiden"

Nuså, livet har rullat vidare en hel del sen sist jag behagade att skriva på den här sidan. För någon slags fullständig recap sen sist hänvisar jag till min självbiografi (ute 2049). Just nu, den här regniga lördagen sitter jag på andra våningen i ett hus på D'arblay Street, Soho, London, och väntar på en rendering. Företaget som hyr lokalen heter Base Black, men det är inte dom vi jobbar åt, utan det här är en liten rebell-enhet som inte har något namn, men vi (Paddy Eason, Hugh Mcdonald, David och jag) kör lite långfilmsjobb. Det verkar som jag kommer vara här till 19:e december, men det är lite löst just nu. "Ska jag komma in på måndag?" Typ.

Jobbet just nu är en ganska rolig tonårs-horror-komedi, där vi gör vissa scener mer brutala och även rensar upp sånt som inte skall vara med. Klassiskt komp-jobb, och mitt skott är nog ganska säkert det svåraste jag tacklat någonsin. Bra med en utmaning? Ja. Jobbigt att hävda om sig i en miljö där alla andra är pansar och det går dåligt med första insatsen? Oh ja.

Det är hur som helst skitkul att vara här och om allt går enligt Davids planer så är det här sista chansen för oss att jobba ihop i London. Om inte, ptja, mina planer för framtiden är väldigt vaga.

I övrigt så bor jag just nu ur en resväska hos David och hans rumskamrat, vilket betyder att vi sover Old-Compton style i samma säng, mmmysigt. Som tur är så har inga incidenter inträffat, men snart så är det en vecka sen David fick mysa med sin tjej så jag får väl börja bära kyskhetsbälte. Lägenhet skall jag försöka styra upp imorrn / måndag, Davids värd hade en ledig i samma hus, så jag skall försöka hugga den. Mysigt hög hyra på ca 13.000 för 3 veckor.

I morgon skall jag luncha med en tjejkompis som jag inte sett på snart ett år, Anna som är ute och turnerar men hemma i stan från imorgon. Det blir trevligt! Dags att lägga ned det här, gå till Tescos och köpa några öl och något att äta, sen blir det tidigt i säng, som en gammal gubbe.

Om inte uppkopplingen här var helt bäng och vägrade lägga upp bilder så hade det varit en fin bild från det lätt sunkiga rummet jag sitter i nu. Tänk trångt, många datorer och några nördiga män (och en kvinna) så är du på rätt spår.

- Björn

1 comment:

Emnet said...

Dude! Visste inte att du hade en blogg. Najs att veta vad folket har for sig :)

Kolla in min vid tillfalle. boogielandpartii.blogspot.com