Saturday, January 10, 2009

Brunt.


Lite brunt tegel har aldrig skadat. Inte heller lite lördagsarbete. Gårdagen flög förbi som om det vore festival. Vi hade screening med regissören för Tormented på eftermiddagen, det gick smidigt, det mesta blev godkänt rakt av. Han är väldigt avslappnad och schysst, såklart med fokus på att få sin film så bra som möjligt. Min käre vän Stefan har äntligen lagt fram sitt examensarbete, en episk insats avslutad. Grattis! 

Efter att ha skickat in 60+ timmar på fyra dagar så gick jag och David ut och käkade god italiensk middag med vin och avslutande cocktails på Lab. Patatina & Lemongrass Collins, kom ihåg de drinkarna. Känner mig lätt splittrad i huvudet, har suttit och jobbat med två olika shots och samtidigt skrivit lite shell-script för att synka resurser mellan lokala diskar och nätverks-enheten. När man renderar sega compar så kan man ( = jag) sitta och fundera på livets viktigheter: Pipeline, flickor, mat och om man skall ta och gå ut ikväll... Jag tror det blir chill, och kanske nån bio, om vi kan enas. Ju mer jag funderar, desto hungrigare blir jag, undra om det finns någon choklad kvar... 

3 comments:

Anna said...

"Brun brun brun är mössan på mitt huvud, brun brun brun är kläderna jag bär. Allt som är brunt brunt tycker jag är vackert för min lilla vän är...depptomte"

Björn said...

Haha, känns det som jag deppar? Jag är definitivt inte deppig nu, lite sliten bara... :) Fin poesi dock.

Anna said...

Haha, vad bra! Att döpa en post till "Brunt" kändes lite sådär positivt =). Fast jag måste medge att det var snyggt brunt tegel ;). Kram på dig!