Thursday, December 11, 2008

Kör.

Tisdagen var en rätt seg dag där inte mycket blev gjort. Fick veta att större delen av mitt fina skruvmejselshot skulle klippas bort förutom i 18:års versionen (som är 'kanske'). Trist. Fick dock upp lite bilder på nätet. Kvällen blev dock bättre då Pietro och hans tjej Deborah hade bjudit in mig och David på middag. De bjöd på lufttorkat kött, salami och ost till förrätt samt öl. Huvudrätten var en jättegod italiensk risotto, med italienska korvar som de hade fått av Pietros föräldrar veckan innan. De är båda väldigt trevliga och det var en mycket soft kväll. Vi satt och nördade oss med att kika på Pietros arbete på Dark Knight. Han är pansar.

Onsdagen var bättre, det var lite mer fart på jobbet och vi skulle på house warming party på B-reel senare på kvällen. På väg dit (Old Street, Hackney), funderade vi på om det var mat och om man skulle köpa pizza om det bara var lite snittar. Vi hade inte behövt oroa oss. Väl där så visade det sig att det vi hade uppfattat som en liten soft fest med lite glögg och lussebullar var en fullfjädrad julfest med massor med mat, öl, snaps, svenska sånger och folk. Det var jäkligt gott med julmat (även om jag inte är så inne på allt vad sill och sånt heter). Och genuint bra fest. De hade flygit in hela deras stockholmskontor till London, så det var mest svenskar där, vilket var ganska bisarrt. Vi blev såklart laserfulla efter alla snapsar, och tog oss hem innan ett iaf, vilket var starkt jobbat.

Dagen har varit seeeg, av förklarliga skäl. Dock har det gjorts en del jobb, jag har hoppat på ett enklare shot efter att ha fixat en temp iaf på skruvmejselshotet. Ta bort bubblor i vatten. Inga konstigheter. Imorgon är det pick-ups för Tormented, vi skall se sörjande ut på en begravningsscen. Det blir skoj.

-Björn

No comments: