Monday, December 8, 2008

Medianen av spatialt och temporalt sorterad RGBA data...

Wham. Så var dagen slut. Sköljer ned med en flaska Cobra från indiern på hörnet. Glögg + taco-kvällen igår var asbra, vi överlevde Murder Hackney även om det var en snubbe på bussen som såg lite hård ut (han visade sig plugga till läkare...). Det var så långt österut jag varit. B-reel (Mattias arbetsgivare) hyr ett hus där, och alla svenskar som är på jobbuppdrag här åt dom får bo där gratis. Väldigt fräscht, särskilt för att vara i England. Stort kök med stor gasspis och massa ytor, grymt att laga mat i. Mattias hade såklart kittat upp med hemgjord glögg och kakor, riktigt trevligt. Kristoffer som är Davids flatmate och en svensk polare till dom som heter Jimmy (samtliga VFX-folk, såklart), hängde med. Efter glöggen tog vi en skärbräda och kniv var och drog ihop lite tacos. Tacos är alltid gott... Mycket skitsnack om gamla fester och sånt. Bussen hem kom inte, så vi tog en annan till ungefär rätt ställe och gick sista biten.

Dagen började med att vi gled in på kontoret vid tio. Det började en ny kille som opraktiskt nog heter David och är före detta junior-kompare på CIS. Grottade snabbt ned mig i mitt shot igen, episkt lång tid för något som inte borde vara så svårt (host, harkel...). Vi gick till Nara, numera känt som Nära, eftersom det ligger 3 meter från kontoret, och handlade Bibim bap. Fan vad det är gott, jag har saknat det sen Busan i Vasastan stängde. Den här var okej, med gott om koreansk ketchup men ganska lite kött. Bara 6.5 pengar dock, vilket får anses som billigt i den här stan. Det plus att vi åt på indiern runt hörnet till middag, vilket var starkt som bara den men mycket gott, gör att totalt har vi rört oss mindre än 25 meter på lunch + middag. Man blir tjockis, lat, och alkis av det här livet.

Nu sitter jag och försöker addera lite blod och sånt, medan David kodar plugins till Shake. Vi ägnade middagen åt att diskutera högljutt hur man bäst multisamplar pixlar för att sortera och median-filtrera dom... Haha. Tyska paret bredvid var milt roade när vi härjade och visade med bestick hur den skulle lägga arrays och sånt. Humor.

1 comment:

E-boogie said...

dude..sjukt kul att lasa om vardagslunket :) Keep it up.